𝑻𝒊𝒏𝒈𝒌𝒂𝒕𝒌𝒂𝒏 𝑪𝒂𝒔𝒉𝒇𝒍𝒐𝒘 𝑺𝒆𝒘𝒂 𝑹𝒖𝒎𝒂𝒉 𝑼𝒏𝒕𝒖𝒌 𝑷𝒆𝒓𝒈𝒊 𝑯𝒐𝒍𝒊𝒅𝒂𝒚❗

Suka holiday tak? Siapa yang tak suka, kan? Ini dia tips untul tingkatkan cashflow sewaan rumah supaya cashflow ini boleh digunakan untul holiday! 

Untuk nak tingkatkan cashflow sewa rumah ni satu cara je kene buat, 𝑵𝑨𝑰𝑲𝑲𝑨𝑵 𝑺𝑬𝑾𝑨 𝑹𝑼𝑴𝑨𝑯. Tapi ada caranya , tak boleh lah rumah basic , kosong nak sewakan terus RM 2000 macam tu . 

First apa yang kita kene buat adalah dengan menyeapkan rumah tu dalam keadaan yang siap untuk duduk. Macam mana tu? Maksudnya kena lah sediakan rumah tu dalam keadaan fully furnish atau atleast lah partial furnish. Benda asas seperti kipas lagsir dan lampu dan perlu siap ada. Kalau nak tambah katil pun okay juga. Kitchen cabinet tu kira bonus lah kalau ada. Kalau macam ni baru lah boleh letak sewa yang tinggi sedikit and orang pun akan lebih berminat nak menyewa dengan kita. 

Kalau cari ini tak berkesan anda boleh cuba untuk sewa rumah anda per bilik.bagi mereka yang bujang akan lebih cenderung menyewa bilik untuk mendapatkan lebih privasi dan keselesaan. Sewa per bilik ni kebiasanya boleh dapat beberapa ratus keuntungan berbanding dengan penyewaan seluruh unit. 

𝐒𝐞𝐧𝐚𝐧𝐠 𝐣𝐞 𝐤𝐚𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐚𝐧𝐲𝐚 𝐡𝐚𝐚 𝐤𝐚𝐥𝐚𝐮 𝐦𝐚𝐜𝐚𝐦 𝐧𝐢 𝐛𝐨𝐥𝐞𝐡 𝐥𝐚𝐡 𝐩𝐞𝐫𝐠𝐢 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 𝐝𝐧𝐞𝐠𝐚𝐧 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 𝐲𝐚𝐧𝐠 𝐭𝐞𝐫𝐬𝐚𝐲𝐚𝐧𝐠. 

𝐏𝐞𝐫𝐥𝐮𝐤𝐚𝐧 𝐤𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐬𝐢 𝐤𝐞𝐰𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧? Kami bersedia untuk membantu anda mencari jalan terbaik bagi menyelesaikan masalah kewangan anda. 

Anda boleh ℎ𝑢𝑏𝑢𝑛𝑔𝑖 𝑘𝑎𝑚𝑖 ataupun 𝑘𝑙𝑖𝑘 𝑙𝑖𝑛𝑘 𝑑𝑖 𝑏𝑎𝑤𝑎ℎ, kami akan hubungi anda dalam tempoh 𝟐𝟒 𝐣𝐚𝐦. 

https://share.hsforms.com/16zhPfRHERqCbwVMBUXCbBQc7k8j 

Konsultasi Kewangan 𝑷𝑬𝑹𝑪𝑼𝑴𝑨 bagi yang pertama kali bersama kami! 

𝐒𝐥𝐨𝐭 𝐚𝐝𝐚𝐥𝐚𝐡 𝐓𝐄𝐑𝐇𝐀𝐃 𝐬𝐞𝐡𝐢𝐧𝐠𝐠𝐚 𝐎𝐠𝐨𝐬 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐣𝐚 ! 

Hubungi Kami untuk Bina Portfolio Idaman Anda

Leave a Reply