𝑴𝒂𝒄𝒂𝒎 𝑴𝒂𝒏𝒂 𝑵𝒂𝒌 𝑱𝒖𝒂𝒍 𝑹𝒖𝒎𝒂𝒉 𝒅𝒆𝒏𝒈𝒂𝒏 𝑪𝒆𝒑𝒂𝒕?

Di Malaysia jarang tuan rumah sediakan rumah dalam keadaan baik untuk jual rumah tersebut. Namun bila ditanya kebanyakan pasti nak harga paling tinggi dalam pasaran.

Kat sini Fana kongsi bagaimana anda boleh maksimakan pulangan ke atas hartanah anda dalam proses jualan pada kos minima.

Di luar negara kebanyakan pemilik rumah akan menghias rumah mereka semula dengan satu proses yang dinamakan staging. Staging adalah berbeza dari ubahsuai rumah kerana ia tidak memakan kos setinggi ubahsuai.

Dalam proses staging anda menghias semula rumah anda untuk kelihatan cantik dan kemas. Bahagian kekal dalam proses staging adalah cat semula rumah dan perbaiki kemasan seperti lantai, jubin, lampu dan sebagainya.

Sementara perkakasan yang boleh dialihkan seperti perabot anda boleh sewa sahaja dari syarikat perabot untuk memberi idea kepada bakal pembeli bagaimana ruang tersebut boleh melengkapi kehidupan mereka.

𝐏𝐞𝐫𝐥𝐮𝐤𝐚𝐧 𝐤𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐬𝐢 𝐤𝐞𝐰𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧? Kami bersedia untuk membantu anda mencari jalan terbaik bagi menyelesaikan masalah kewangan anda. 

Anda boleh ℎ𝑢𝑏𝑢𝑛𝑔𝑖 𝑘𝑎𝑚𝑖 ataupun 𝑘𝑙𝑖𝑘 𝑙𝑖𝑛𝑘 𝑑𝑖 𝑏𝑎𝑤𝑎ℎ, kami akan hubungi anda dalam tempoh 𝟐𝟒 𝐣𝐚𝐦. 

https://share.hsforms.com/16zhPfRHERqCbwVMBUXCbBQc7k8j 

Konsultasi Kewangan 𝑷𝑬𝑹𝑪𝑼𝑴𝑨 bagi yang pertama kali bersama kami! 

𝐒𝐥𝐨𝐭 𝐚𝐝𝐚𝐥𝐚𝐡 𝐓𝐄𝐑𝐇𝐀𝐃 𝐬𝐞𝐡𝐢𝐧𝐠𝐠𝐚 𝐎𝐠𝐨𝐬 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐣𝐚 ! 

Hubungi Kami untuk Bina Portfolio Idaman Anda

Leave a Reply