𝑯𝒂𝒓𝒈𝒂 𝑴𝒆𝒅𝒊𝒂𝒏 𝑯𝒂𝒓𝒕𝒂𝒏𝒂𝒉 𝒂𝒎𝒂𝒕 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒔𝒆𝒃𝒆𝒍𝒖𝒎 𝒃𝒆𝒍𝒊 𝒓𝒖𝒎𝒂𝒉. 𝑨𝒑𝒂 𝒕𝒖❓❓

Apa 𝙝𝙖𝙧𝙜𝙖 𝙢𝙚𝙙𝙞𝙖𝙣 𝙝𝙖𝙧𝙩𝙖𝙣𝙖𝙝 ni ye? Korang mesti tak tahu kan . Harini Fana/Kami akan kongsi sedikit ilmu hartanah kepada korang. 

Median ni sebenarnya deskriptif untuk digunakan kerana di ambil dari set data yangmenaik atau menurun yang ianya lebih tepat digunakan jika dibandingkan dengan kiraan puratan. Ini merupakan point yang amatlah penting dalam pembelian hartanah bagi tujuan pelaburan ini. 

Nak cari median hartanah ni korang rasa senang ke tak? Jawapan dia kena buat research yang mendalam, kena tahu supply dan demand sesuatu kawasan baru boleh tahu tempat tu investable atau tidak. Dah tahu faktor ini barulah anda boleh bermula untuk dapatkan median hartanah yang betul untuk mula membeli di sesuatu kawasan atau kondo yang anda sudah kenalpasti sebagai sasaran. 

𝙉𝙖𝙠 𝙟𝙖𝙡𝙖𝙣 𝙡𝙚𝙗𝙞𝙝 𝙢𝙪𝙙𝙖𝙝? 𝙏𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞 𝙨𝙪𝙙𝙖𝙝 𝙖𝙙𝙖 𝙙𝙖𝙩𝙖𝙗𝙖𝙨𝙚 𝙢𝙚𝙙𝙞𝙖𝙣 𝙨𝙚𝙨𝙪𝙖𝙩𝙪 𝙠𝙖𝙬𝙖𝙨𝙖𝙣 𝙙𝙖𝙣 𝙠𝙤𝙣𝙙𝙤 𝙗𝙚𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖 𝙨𝙚𝙣𝙖𝙧𝙖𝙞 𝙪𝙣𝙙𝙚𝙧𝙫𝙖𝙡𝙪𝙚 𝙖𝙨𝙨𝙚𝙩 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙗𝙤𝙡𝙚𝙝 𝙢𝙚𝙢𝙗𝙖𝙣𝙩𝙪 𝙢𝙚𝙣𝙘𝙖𝙥𝙖𝙞 𝙢𝙖𝙩𝙡𝙖𝙢𝙖𝙩 𝙠𝙚𝙬𝙖𝙣𝙜𝙖𝙣 𝙖𝙣𝙙𝙖. 

𝐏𝐞𝐫𝐥𝐮𝐤𝐚𝐧 𝐤𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐬𝐢 𝐤𝐞𝐰𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧? Kami bersedia untuk membantu anda mencari jalan terbaik bagi menyelesaikan masalah kewangan anda. 

Anda boleh ℎ𝑢𝑏𝑢𝑛𝑔𝑖 𝑘𝑎𝑚𝑖 ataupun 𝑘𝑙𝑖𝑘 𝑙𝑖𝑛𝑘 𝑑𝑖 𝑏𝑎𝑤𝑎ℎ, kami akan hubungi anda dalam tempoh 𝟐𝟒 𝐣𝐚𝐦. 

https://share.hsforms.com/16zhPfRHERqCbwVMBUXCbBQc7k8j 

Konsultasi Kewangan 𝑷𝑬𝑹𝑪𝑼𝑴𝑨 bagi yang pertama kali bersama kami! 

𝐒𝐥𝐨𝐭 𝐚𝐝𝐚𝐥𝐚𝐡 𝐓𝐄𝐑𝐇𝐀𝐃 𝐬𝐞𝐡𝐢𝐧𝐠𝐠𝐚 𝐎𝐠𝐨𝐬 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐣𝐚 ! 

Hubungi Kami untuk Bina Portfolio Idaman Anda

Leave a Reply