𝑹𝒖𝒂𝒏𝒈 𝒎𝒂𝒏𝒂 𝒚𝒂𝒏𝒈 𝒔𝒆𝒔𝒖𝒂𝒊 𝒖𝒏𝒕𝒖𝒌 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒕𝒂𝒎𝒃𝒂𝒉 𝒑𝒂𝒓𝒕𝒊𝒕𝒊𝒐𝒏❓

𝑹𝒖𝒂𝒏𝒈 𝒎𝒂𝒏𝒂 𝒚𝒂𝒏𝒈 𝒔𝒆𝒔𝒖𝒂𝒊 𝒖𝒏𝒕𝒖𝒌 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒕𝒂𝒎𝒃𝒂𝒉 𝒑𝒂𝒓𝒕𝒊𝒕𝒊𝒐𝒏❓ 

Perkara yang sering terlepas pandang pada pelabur hartanah atau pemilik property iaitu Partition. Nampak macam menarikkan tajuk ni .Sini Fana/Kami nak share sikit ruang yang sesuai untuk anda buat partition tu. 

𝟏) 𝐑𝐮𝐚𝐧𝐠 𝐓𝐚𝐦𝐮 

Ruang tamu adalah tempat untuk bersantai atau tempat rehat seisi keluarga. Kalau di tampah partition seperti rak kabinet buatan atau seumapanya dengannya ia akan menaikkan lagi suasa yang sedia ada selain memberikan sedikit privasi daripada pandangan pintu utama. Kalau rumah tersebut merupakan rumah pelaburan boleh jadikan sikit ruang tersebut untuk tambah lagi 1 bilik tidur tapi kena ingat jangan mkan ruang sangat sehingga akan menggagu penyewa lain yang akan datang. 

𝟐) 𝐁𝐢𝐥𝐢𝐤 𝐓𝐢𝐝𝐮𝐫 

Bagi sesetengah ornag rumah mereka adalah office mereka juga disebabkan runag yang terhan kadangkala mereka menggunakan bilik mereka sebagai office. Kalau ada partioan yang mengasingkan dua ini sudah tentu nak Zoom call dengan client pun tak perlu risau tiba-tiba isteri berjalan kat belakang. Dari segi rumah pelaburan Bagi bilik yang sangat besar boleh juga dipecahkan kepada 2 bilik yang lebih kecil . Penyewa pun dapat sedikit privasi sebab tak perlu nak berkongsi bilik. 

𝟑) 𝐃𝐚𝐩𝐮𝐫 

Bahagian ni biasanya mak-mak suka ,pembaha gian antara ruang memasak dan juga ruang makan boleh buat dekat sini. Kadang kita segan bile tetapu berada kan dining area tu nampak kita kat dapur tengah terkontang-kanting. Boleh lah ade privasi sikit kalau adanya partition. 

𝐏𝐞𝐫𝐥𝐮𝐤𝐚𝐧 𝐤𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐬𝐢 𝐤𝐞𝐰𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧? Kami bersedia untuk membantu anda mencari jalan terbaik bagi menyelesaikan masalah kewangan anda. 

Anda boleh ℎ𝑢𝑏𝑢𝑛𝑔𝑖 𝑘𝑎𝑚𝑖 ataupun 𝑘𝑙𝑖𝑘 𝑙𝑖𝑛𝑘 𝑑𝑖 𝑏𝑎𝑤𝑎ℎ, kami akan hubungi anda dalam tempoh 𝟐𝟒 𝐣𝐚𝐦. 

https://share.hsforms.com/16zhPfRHERqCbwVMBUXCbBQc7k8j 

Konsultasi Kewangan 𝑷𝑬𝑹𝑪𝑼𝑴𝑨 bagi yang pertama kali bersama kami! 

𝐒𝐥𝐨𝐭 𝐚𝐝𝐚𝐥𝐚𝐡 𝐓𝐄𝐑𝐇𝐀𝐃 𝐬𝐞𝐡𝐢𝐧𝐠𝐠𝐚 𝐎𝐠𝐨𝐬 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐣𝐚 ! 

Hubungi Kami untuk Bina Portfolio Idaman Anda

Leave a Reply