CARA MALL BUAT DUIT TENGAH MINGGU

Anda semua mesti pernah lepak dekat mall kan? Perasan tak ada perbezaan dari segi bilangan pengunjung masa hari minggu dan hujung minggu? Waktu ini kebiasaannya tidak ramai orang dan sales berkurang.

Jadi macam mana mall dan peniaga tarik pengunjung masa weekdays?

Kalau anda semua perasan pada hari rabu atau khamis ni biasanya ada sales contohnya macam tiket wayang ,aiskrim dan macam-macam lagi .

Jadi semasa semasa anda semua dalam perjalanan ingin menonton wayang tsudah semestinyaanda akan lalu kedai-kedai lain yang berada di sepanjang perjalanan ke pawagam berkenaan.

Cuba perhatikan kedai apa yang selalu berada berdekatan dengan panggung wayang?

Selain itu juga panggug wayang diletakkan di tingkat paling atas sekali.Itu lah taktik yang digunakan oleh pihak mall untuk menjana keuntungan daripada pengunjung kerana mereka nak anda semua lalu sebanyakyak boleh kedai sebelum and sampai ke panggug wayang.

Banyak lagi yang anda boleh perasaan sebenarnya perbezaan antara mall besar dan mall kecil juga ada keadah menarik pelanggan mereka yang tersendiri.

Harapnya penulisan ini sedikit sebanyak memberi pencerahan kepada peniaga dan team pengurusan mall idea untuk meningkatkan sales/untung di hari minggu.

#Mall

#cinema

ย 

ย 

Hubungi Kami untuk Bina Portfolio Idaman Anda

Leave a Reply