𝑹𝒖𝒎𝒂𝒉 𝒍𝒆𝒍𝒐𝒏𝒈 𝒍𝒂𝒏𝒈𝒌𝒂𝒉 𝒔𝒆𝒍𝒂𝒎𝒂𝒕 𝒑𝒆𝒍𝒂𝒃𝒖𝒓 𝒉𝒂𝒓𝒕𝒂𝒏𝒂𝒉

Rumah lelong sebenarnya adalah salah satu peluang terbaik untuk pelabur hartanah ataupun pembeli rumah pertama untuk membelinya kerana harganya harganya jauh lebih murah berbanding Subsale dan undercon. Tetapi adakah semua rumah lelong itu begitu murah sekali?  

Harga rumah lelong itu adalah ditentukan dari berapa kali sudah ia dilelong dan tidak ada pembida. Contohlah, lelong kali pertama tu memang ikut harga pasaran. Lelong kali kedua akan ada adjustment 10 peratus. Ini akan berterusan sehingga lelong dihentikan atau rumah itu terjual. Inilah sebabnya harga rumah lelong mungkin jauh lebih murah dari subson and rumah undercon  

Bukan tu sahaja katakan lah kalau rumah tu kos rendah haaa syarat am tersebut akan terbatal juga tau so boleh yang semua org bebas membeli unit berkenaan.  

Perlukan konsultasi kewangan? Fana bersedia untuk membantu anda mencari jalan terbaik bagi menyelesaikan masalah kewangan anda. 

𝐏𝐞𝐫𝐥𝐮𝐤𝐚𝐧 𝐤𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐬𝐢 𝐤𝐞𝐰𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧? Kami bersedia untuk membantu anda mencari jalan terbaik bagi menyelesaikan masalah kewangan anda. 

Anda boleh ℎ𝑢𝑏𝑢𝑛𝑔𝑖 𝑘𝑎𝑚𝑖 ataupun 𝑘𝑙𝑖𝑘 𝑙𝑖𝑛𝑘 𝑑𝑖 𝑏𝑎𝑤𝑎ℎ, kami akan hubungi anda dalam tempoh 𝟐𝟒 𝐣𝐚𝐦. 

https://share.hsforms.com/16zhPfRHERqCbwVMBUXCbBQc7k8j 

Konsultasi Kewangan 𝑷𝑬𝑹𝑪𝑼𝑴𝑨 bagi yang pertama kali bersama kami! 

𝐒𝐥𝐨𝐭 𝐚𝐝𝐚𝐥𝐚𝐡 𝐓𝐄𝐑𝐇𝐀𝐃 𝐬𝐞𝐡𝐢𝐧𝐠𝐠𝐚 𝐎𝐠𝐨𝐬 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐣𝐚 ! 

Hubungi Kami untuk Bina Portfolio Idaman Anda

Leave a Reply